Biografia de Bobby Pulido, edat, família, carrera, cançons, pel·lícules, patrimoni net - Persones Famoses Als Eua (2023)

Persones Famoses Als Eua

Bobby Polit Biography

Bobby Pulido és un vocalista, lletrista, guitarrista i personatge nord-americà. És conegut per haver inspirat el seu nebot Antonio Pulido III a aprendre guitarra i seguir la seva herència musical, i se l’atribueix per conèixer la música de Tejano amb un grup jove i convertir-lo en un símbol de jove i un dels especialistes en enregistrament de Tejano més poderosos entre els mexicans. adolescents.


Pulido va aparèixer a l'escena musical el 1995 com a vocalista principal de la seva banda homònima. Aquell any equivalent va marcar un contracte de crònica amb EMI Latin i va descarregar la seva col·lecció de presentació, Desvelado. La col·lecció es va situar al número nou del diagrama Top Latin Albums dels Estats Units Billboard i al número tres del resum d’Àlbums regionals mexicans d’anuncis dels Estats Units.


Va ser assegurat pel platí per la Recording Industry Association of America (RIAA), per a enviaments de 100.000 unitats. El tema principal de Desvelado va impulsar Pulido com a intèrpret principal de Tejano, tot i que va ser condemnat per artistes veterans, que van acceptar que era eficaç a la classe a causa de la vocació musical del seu pare Roberto Pulido.Enséñame (1996), que ocupava el número dos del gràfic Billboard Regional Mexican Albums, va guanyar a Pulido el premi Tejano Music Award per a l’artista masculí de l’any i el premi Lo Nuestro al nou artista regional mexicà de l’any. El 1998 va actuar a un Auditorio Coca-Cola esgotat a Monterrey, convertint-se en el primer artista teixà que va fer-ho.

quants nens té armando montelongo

Biografia de Bobby Pulido, edat, família, carrera, cançons, pel·lícules, patrimoni net - Persones Famoses Als Eua (1)

A més, es va convertir en el beneficiari més jove al qual les Fiestas Mexicanas van concedir l’Orgullo de la Frontera el febrer de 1999. El 2000, la omnipresència de la música tejana anava disminuint, cosa que va provocar que les col·leccions resultants de Pulido no esbossessin en cap lloc. Malgrat això, el 1998 va guanyar l’artista masculí de l’any, que va guanyar tres ocasions seqüencials.


El 2003, Pulido va fer la seva presentació d’actor interpretant la pel·lícula per a televisió La Decada Furiosa. A més, va aparèixer a les telenovel·les Fuego en La Sangre i Qué pobres tan ricos. La seva col·lecció Enfermo de Amor (2007) va ser econòmicament infructuosa i va fer una pausa de tres anys. Pulido va tornar a la música el març del 2010 i va llançar una col·lecció titulada Dias de Ayer; així mateix, va tornar a la interpretació i el visitant de la pel·lícula Noches Con Platanito. A més de música i cinema, Pulido es va casar amb Eliza Anzaldua el juliol de 1996. Pulido va demanar la separació legal al setembre de 2013, després d’haver tingut tres fills amb Anzaldua.

Bobby Polit Age

Celebra el seu aniversari el 25 d’abril de cada any. Nascut el 1973, té 46 anys a partir del 2019.

Bobby Polit Family

Pulido va néixer a Edinburg, Texas com a Jose Roberto Pulido Jr. El fill petit de Roberto Pulido, un guardonat cantant de música de Tejano; i Diana Montes, filla del músic tejano Mario Montes.


Bobby Polit Education

Va anar a l'escola secundària Edinburg i es va unir al grup de mariachi de l'escola abans d'incorporar-se a la banda del seu pare Los Clásicos com a saxofonista i vocalista secundari. El 1994, EMI Latin va llançar una col·lecció de recopilacions titulada Icones de marca, que va destacar Pulido amb el seu pare en la melodia 'Contigo'. Pulido va ser reconegut a la Universitat de Santa Maria, on va contemplar el negoci com a principal. Després de l’alta de la col·lecció el 1994, va optar per deixar l’escola i buscar una professió de cant a l’aparador de Tejano, durant el que actualment es coneix com l’època daurada del gènere.

Bobby Polit Wife | Bobby Polit Són

Pulido es va casar amb Eliza Anzaldua el juliol de 1996. Van tenir tres fills; Remy Pulido (portat al món 1996), Darian Pulido (portat al món 1998) i Trey Pulido (portat al món 2005). Sigui com sigui, Pulido va sol·licitar la separació legal el setembre del 2013, després de 17 anys d’enganxament i quatre mesos de destacament. Actualment viu a Miami, Florida i li agrada fer exercici, menjar constantment i jugar al golf; la seva distracció preferida és tocar la guitarra i descobreix que la creació de cançons és útil.

quant val tasha cobbs

Durant la seva professió musical, els fans de Pulido van examinar la seva sexualitat; va dir que no era gai, però, continuen fluixent trossos de xafarderies que havia deixat amb els homes. Pulido es va dirigir a un informatiu mexicà el 2013 i va dir als espectadors que era heterosexual i que tenia fans gais, cosa que va dir que no el preocupava.


A l’abril de 2010, fonts de notícies es van dirigir a Pulido després de descarregar un vídeo musical on interpretava un tòpic gai; el vocalista va dir que necessitava 'donar una punyalada a alguna cosa diferent del que s'esperava [als seus vídeos musicals]' i va salvaguardar els seus devots gais, dient que no té res en contra del grup de persones LGBT. Després que el vocalista del pop llatí nord-americà Ricky Martin informés lliurement de la seva homosexualitat, Pulido va protegir la decisió de Martin, dient que 'està experimentant les seves fantasies'.

Carregant ... Carregant ...

Pulido ha estat un franc rival del líder republicà dels Estats Units, Donald Trump. Al seu compte d’Instagram, Pulido va transferir una imatge d’ell mateix que “feia pipi” a l’estrella de Trump al passeig de la fama de Hollywood.


Bobby Polit Desvetllat

desvetllat is Pulido s 1st studio album.

Bobby Polit Career

Pulido va començar la seva pròpia banda amb el guitarrista Gilbert Trejo, el baixista Mike Fox, el bateria i el cosí Jimmy Montes, el teclista Rey Gutierrez i Frank Caballero ocupant el càrrec d’acordionista de la banda. Al principi, Pulido va obtenir anàlisis d’artistes veterans de Tejano, que van acceptar que l’artista “cavalcava sobre la merescuda notorietat” de la professió musical del seu pare.

Al maig de 1995, Pulido va marcar un contracte de crònica amb EMI Latin i va llançar la seva col·lecció de presentacions Desvelado aquell setembre. En aquell moment, el líder de l'EMI Llatí, Jose Behar, va comunicar a Billboard que l'organització tenia 'grans expectatives' per al vocalista de l'aparador de música de casa. El seu senzill d’introducció “No Se Por Que” va ocupar el número 33 del diagrama de cançons dels Estats Units Billboard Hot Latin Tracks el desembre de 1995. Desvelado va aparèixer al número 44 dels Estats Units.

Esbós de l’anunci Top Latin Albums, el tema principal va ser el segon senzill descarregat i va aparèixer al número 21 del gràfic Hot Latin Tracks dels EUA durant el tram de set dies del 3 de febrer de 1996, i Pulido es va convertir en un artesà de gravació de Tejano. L’abril de 1996, la col·lecció va superar el número nou del gràfic Top Latin Albums i el número tres del diagrama d’àlbums regionals mexicans de l’anunci dels Estats Units.

John Lannert de la revista Billboard va titllar de 'notable' la posició general de Pulido i va considerar el vocalista un 'artesà de ràpida ascensió'. Va ser afirmat pel platí per la Recording Industry Association of America (RIAA) aquell any, amb connotacions d'enviaments de 100.000 unitats als Estats Units Pulido acabat el 1996 com a vuitè artesà mexicà local i Desvelado va acabar l'any amb el onzè gran èxit local mexicà col · lecció.

La col·lecció va aconseguir ofertes de 100.000 unitats abans d’acabar el 1999. Als Premis Tejano Music de 1996, Pulido va empatar davant de la resta de la competició amb Eddie Gonzales al millor artista nou teixit masculí en ascens.

El juliol de 1996, Pulido es va casar amb Eliza Anzaldua i es va descansar de curta professió. Va continuar avançant en la seva segona col·lecció d'estudi Enséñame, que va ser donada d'alta un mes després del seu matrimoni. El consell va anomenar Enséñame un ranxero 'despert' i un compte 'irresistible' amb cimbia i va dir que confiava en que Pulido planejés perseguir a Emilio Navaira, que necessitava fer-se híbrid i convertir-se en un artesà de la música casolana.

Ramiro Burr, de San Antonio Express-News, va dir que la veu de Pulido estava 'molt millorada' respecte al seu treball passat. Enséñame es va situar al número deu del Top Latin Albums Announcement dels Estats Units i al número dos del gràfic Regional Mexican Albums dels Estats Units Bulletin. Així mateix, va crear tres de les vint millors pistes regionals d'Airplay mexicà; “Enséñame”, “Se Murió De Amor” i “La Rosa”. La col·lecció va guanyar a Pulido el premi Tejano Music Award per a l’artista masculí de l’any i el premi Lo Nuestro al nou artista regional mexicà de l’any.

quant fa luis d ortiz

Pulido al costat de la vocalista mexicana Graciela Beltrán, els quintets urbans nord-americans Barrio Boyzz, els artistes tejanos Emilio Navaira, Pete Astudillo i Jennifer Peña van gravar 'Viviras Selena' per a la banda sonora de la pel·lícula biogràfica sobre Selena, que era coneguda com la Reina de la música de 1997. i va ser assassinat el març de 1995. El 1997 se li atribuïa a Pulido per conèixer la música de Tejano amb un grup d’espectadors molt més juvenil als Estats Units, entre d’altres nouvinguts de Tejano.

El 1998, Pulido va llançar la seva tercera col·lecció d'estudi Llegaste a Mi Vida, que ocupava el número dos del gràfic Regional Mexican Albums i el número onze del Top Latin Albums. El senzill principal que apareix a l’esquema de singles llatins, “Pedire”, va aparèixer al número 28 del gràfic Hot Latin Tracks.

La col·lecció de Pulido va guanyar cinc de les dotze designacions als premis Tejano Music de 1998; Vocalista masculí de l'any guanyador, Animador masculí de l'any, Tejano Crossover Song of the Year per '¿Dónde Estás?' i ​​Tejano Album of the Year.

Aquell any, Desvelado i Llegaste a Mi Vida, van vendre 100.000 unitats a Mèxic, un èxit fenomenal per al vocalista. Al setembre de 1998, Pulido va llançar la seva col·lecció inicialment en viu En Vivo: Desde Monterrey Mexico, que es va gravar el 24 d’abril de 1998, la col·lecció es va convertir en la quarta gravació dels deu primers Estats Units de l’artista i va ocupar el lloc número 21 del Top Latin Albums. en un espectacle esgotat a l'Auditorio Coca-Cola de Monterrey, convertint-se en el primer artista de Tejano Grupo a fer-ho.

Al març de 1999, va llançar la seva quarta col·lecció d'estudi El Cazador, que va lliurar el principal trenta single regional de la televisió mexicana Cantarle an Ella. Pulido es va convertir en el beneficiari més jove que va rebre l'Orgullo de la Frontera de les Festes Mexicanes el febrer de 1999. En una reunió d'abril de 1999, Pulido va comunicar l'entusiasme per la crònica d'una col·lecció de pop llatí i va dir que no estava interessat en la gravació i la gravació de l'anglès. -col·leccions d'idiomes.

Pulido va tornar a gravar música el 2010 i va descarregar Dias de Ayer el març d’aquell mateix any. La col·lecció va obtenir Pulido una designació per al Premi Tejano Music al vocalista masculí de l'any; la primera carrera des del 2003. Després de dos anys, va llançar Lo Mio, la seva primera col·lecció a Apodaca Records. El 2013, Pulido va gravar amb l’anterior vocalista d’Aventura, Henry Santos, en la melodia de Santos “No Sé Vivir Sin Tí”. Aquell any, Pulido va tornar a actuar i el visitant va aparèixer com ell mateix en dues escenes de la telenovela Noches Con Platanito (2013–15).

El 2014 va gestionar una feina ordinària i menor com ell mateix a la telenovela Què pobres tan rics. Al novembre de 2015, Pulido va llançar 'No Es Como Tú', un tema de la seva dotzena col·lecció d'estudi, Hoy. La col·lecció és la primera de Pulido com a músic únic de qualsevol de les seves col·leccions. Pulido va revelar al diari mexicà Publimentero que Hoy serà donat d'alta com a acord vital per 'ajudar a combatre la guerra' sobre la utilització de la música física; està en contra del període informatitzat de descàrrega i vessament de música al conegut mercat.

christian leblanc relacionat amb matt leblanc

Calia descarregar la col·lecció de manera diferent a través de les destinacions de comunicació de persona a persona de Pulido per lluitar contra el robatori. En un espectacle del maig del 2016, Pulido va interpretar 'Si No Te Hubiera Conocido', una melodia que va enregistrar amb Miguel Luna que va ser desaprofitada i ignorada durant la seva vocació.

Bobby Polit Songs | Bobby Polit Music

 • desvetllat (1995)
 • Ensenyeu-me (1996)
 • Vas arribar A La meva Vida (1997)
 • el Caçador (1999)
 • Zona de Perill (2000)
 • Sempre Pensant En Tu (2001)
 • Bobby (2002)
 • Móntame (2003)
 • viu (2005)
 • Malalt D'Amor (2007)
 • Dies De Ahir (2010)
 • El meu (2012)
 • Avui (2016)

Bobby Polit Film | Bobby Polit Movies

 • 1999: El meu Gent! My People!
 • 2003: La decada furiosa
 • 2005: Selena VIU!
 • 2005: Gran Germà Mèxic
 • 2006: Mèxic grupero
 • 2008: Foc a la Sang
 • 2012: This Is MY Country, Twin Fiddles i Accordion
 • 2013-15: Nits Amb Platanito
 • 2014: Què pobres tan rics
 • 2018-present: enamorant
 • 2018: Les paputs

Bobby Polit Net Worth

Celebrity Net Worth afirma que té un patrimoni net de 6 milions de dòlars.

Bobby Polit Twitter

Tuits de bobbypulido425

Bobby Polit Instagram

Veure aquesta publicació a Instagram

Jugant golf a parelles amb @ dottis10 @robertomateostv i @aranchadeltoro i si, aquest cop em va guanyar el mateos

Una publicació compartida per Bobby Polit (@ bobbypulido425) el 7 d'agost de 2019 a les 12:09 pm PDT

Bobby Polit Facebook

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Tyson Zemlak

Last Updated: 21/11/2023

Views: 6282

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tyson Zemlak

Birthday: 1992-03-17

Address: Apt. 662 96191 Quigley Dam, Kubview, MA 42013

Phone: +441678032891

Job: Community-Services Orchestrator

Hobby: Coffee roasting, Calligraphy, Metalworking, Fashion, Vehicle restoration, Shopping, Photography

Introduction: My name is Tyson Zemlak, I am a excited, light, sparkling, super, open, fair, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.